Nume:
Cabinet de Avocat Craiova
E-mail:
ioneladespa@yahoo.com
Telefon:
0722 622 884
Adresa:
Craiova, Str. Fratii Golesti, Nr. 50, Jud. Dolj.

Cabinet de Avocat Craiova
Craiova

Dreptul administrativ – acte administrative aviz contol administativ certificate de urbanism certificat fiscal autorizatie de construire impozit teren cladiri

Detalii

Avocatul DESPA IONELA GLADIOLA este membru al Baroului Dolj incepand cu data de 01.11.1996 175 / 14.11.1996 (numarul deciziei de intrare in barou), exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv titular in cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la toate instanĊ£ele.

Ne propunem sa oferim clientilor nostri cea mai buna si cea mai rapida consultanta posibila pentru a-si rezolva cat mai eficient problemele. Credem in importanta cunostiintelor si a experientei acumulate, iar sfatul nostru competent si foarte bine pregatit ofera cele mai productive metode de lucru cu clientii nostri.Clientii nostri sunt fie companii private sau persoane fizice. Obiectivul nostru este sa le oferim cele mai de calitate servicii si consultanta pe cat mai multe planuri, in functie de activitatile ce firmele le desfasoara.Majoritatea clientilor nostri ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si asociatilor nostri datorita dedicatiei noastre pentru clienti si determinarea noastra de a oferi reprezentare de calitate.

Filozofia noastra de servicii se bazeaza pe dedicatie pentru:

- A petrece timp cu fiecare client;
- A raspunde serios si ferm la solicitarile dumneavoastra; 
- A discuta optiuni de contractari & litigii si strategii;
- Informare referitoare la evolutia cazului dumneavoastra;
- Folosirea ultimei tehnologii in sala de judecata si in birou pentru avantajul dumneavoastra.

Ne propunem dezvoltarea continua a cabinetului  ca o echipa de profesionisti dedicata ideii de excelenta in relatia client-avocat. Ne urmam consecvent principiile proprii, considerand mediul puternic concurential actual un privilegiu ce ne ofera sansa de a ne valorifica propria identitate. Pentru a veni in ajutorul clientilor sai, cabinetul a stabilit parteneriate cu notari publici, executori judecatoresti, cu birouri de experti din diverse domenii de activitate si cu alti profesionisti independenti. Cabinetul  noastru investeste continuu in formarea si perfectionarea proprie pentru a oferi servicii de inalta calitate si competenta profesionala, indispensabile in relatia cu clientii.

Lib­er­tatea si inde­pen­denta pro­fe­siei de avocat sunt prin­cipii in baza carora avo­catul pro­moveaza si apara, drepturile, lib­ertatile si intere­sele legit­ime ale clientilor potrivit legii si prezen­tu­lui statut. Aceste prin­cipii definesc statu­tul pro­fe­sional al avo­cat­u­lui si garan­teaza activ­i­tatea sa pro­fe­sion­ala. Orice per­soana are drep­tul sa isi aleaga in mod liber avo­catul. Nimeni nu poate impune unei per­soane un avo­cat, cu exceptia cazurilor priv­i­toare la asis­tenta judi­ciara oblig­a­to­rie si asis­tenta gra­tu­ita. Orice clauza ori con­ventie con­trara, pro­hibitiva sau restric­tiva, este lovita de nuli­tate abso­luta. RelaĊ£i­ile din­tre avo­cat si clientii sai se bazeaza pe onesti­tate, pro­bi­tate, corec­ti­tu­dine, sin­cer­i­tate, loial­i­tate si con­fi­dential­i­tate. Drep­turile si oblig­ati­ile avo­cat­u­lui sunt pre­vazute de lege, prezen­tul statut, codul deon­to­logic si con­trac­tul de asis­tenta juridic legal încheiat.
Dreptul administrativ este o ramura a dreptului public, alaturi de dreptul constitutional, dreptul international public si altele. Conceptul de baza al acestei ramuri de drept este cel de «administratie» cuvant care deriva din limba latina, respectiv prepozitia «ad» care inseamna la, catre si «minister» care înseamna supus, servitor. Potrivit etimologiei, cuvantul «administratie»  a evocat o activitate in supusenie, executata la comanda, activitatea in sine aparand atunci cand societatea s-a impartit în comandanti si comandati. Administratia publica este o dimensiune a executivului, fara a fi insa singurul element al acestuia. Activitatea executiva are doua componente de baza, respectiv guvernarea, trasarea deciziilor esentiale pentru prezent, dar mai ales pentru viitorul unei tari, inclusiv din perspectiva relatiilor cu alte state sau cu organizatii internationale, administrarea, rezolvarea nevoilor curente, cotidiene.

 

Servicii

Servicii oferite de cabinet:
- control Curtea de Conturi;
- impozite;
- TVA;
- recuperari creante;
- actiuni in contencios administrativ;
- procedura prealabila;
- raspunderea administrativa, patrimoniala, disciplinara si contraventionala;
- concesiune/inchiriere;
- regimul juridic al actelor administrative;
- litigii de natura fiscala;
- executare silita a creantelor fiscale.
- cerere deschidere procedura insolventei/faliment;
- contestatii;
- atragere raspundere administrator.

© 2015 Copyright by avocati-romania.com