Nume:
Cabinet Avocat Adelina Arbagic - Targu Jiu
E-mail:
adeline81cri@yahoo.com
Telefon:
0744 389 092
Website:
https://web.facebook.com/adelina.arbagic?_rdc=1&_rdr
Adresa:
Targu Jiu, Str. Slt. Mihai Cristian Oancea, Bl. 4, Sc. 1, Ap. 6, Jud. Gorj.

Cabinet Avocat Adelina Arbagic - Targu Jiu
Targu Jiu

Dreptul civil – Proprietate publica private apararea dreptului de proprietate  posesia dezmembramintele dreptului de proprietate uzucapiunea, contractual rezolutia rezilierea prescriptia extinctive raspunderea civila tutela contractul de vanzare schimb imprumut comodat locatiune arenda antrepriza mandat folosinta consumatie concesiune mostenire legala testament reprezentarea succesorala executarea silita poprirea asistenta juridical reprezentare juridical infiintare societate comerciala.

Detalii

Adelina Arbagic este avocat definitiv, membru al Baroului Gorj din 19 ianuarie 2009 prin decizia nr. 762 din 2009-01- 19 cu drept de a pune concluzii la toate instantele. Cabinet Avocat Adelina Arbagic ofera asistenta, consultanta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti la cel mai inalt nivel de profesionalism, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Daca aveti nevoie de consultanta juridica inainte de incheierea unui act juridic sau de un sfat in legatura cu recuperarea de debite sau cu modalitati de actionare in judecata, specialistii cabinetului nostru de avocatura va stau intotdeauna la dispozitie pentru a va oferi cea mai buna solutie pentru problema dumneavoastra. Cabinetul nostru de avocat ofera consultanta juridica in urmatoarele domenii: dreptul familiei, drept civil, drept penal si dreptul muncii.

Cabinetul nostru de Avocat se doreste un membru activ al comunitatii in care traim, ne desfasuram activitatea, ne realizam visele ori din contra, invatam ce inseamna esecul. De aceea fiecare persoana care paseste pragul cabinetului nostru si consimte sa angajeze serviciile noastre, va avea parte de o atentie deosebita, confidentialitatea si profesionalismul fiind litera de lege. Garantam cu toata raspunderea ca intreaga noastra experienta dobandita fie in exercitarea pe langa profesia de avocat si pe aceea de expert contabil ori mediator autorizat, fie prin participarea la diferite cursuri de specializare juridica, cursuri de tip master, dezbateri televizate, articole publicate ori pur si simplu reuniuni colegiale, va fi pusa exclusiv in slujba clientului nostru. Ne propunem dezvoltarea permanenta a metodelor si tehnicilor de realizare a serviciilor de asistenta juridica si reprezentare in fata organelor cu activitate jurisdictionala, concomitent cu imbunatatirea activitatilor conexe profesiei de avocat, venind in intampinarea tuturor necesitatilor clientilor nostri.

Notiunea de drept civil se refera la acea ramura de drept care reglementeaza atat raporturi juridice patrimoniale, adica evaluabile in bani, cat si nepatrimoniale, adica neevaluabile in bani. Ca raporturi patrimoniale putem enumera vanzarea-cumpararea, imprumutul, dobanzile, iar ca raporturi nepatrimoniale ne putem referi la dreptul la nume, dreptul la viata si asa mai departe. In cadrul raporturilor juridice de drept civil, cum ar fi de exemplu dreptul la proprietate, subiectele de drept se afla pe pozitie de egalitate juridica, lucru specificat in mod clar in codul civil si avand calitatea de principiu general al dreptului civil.

Servicii

Dreptul civil cuprinde urmatoarele institutii:

- Proces civil;
- Revendicari;
- Actiuni In Constatare;
- Legea asigurarilor sociale;
- Contraventii;
- Proces partaj;
- Recuperari creante;
- Reprezentare Executare Silita;
- Asociatii / Fundatii Non-Profit;
- Notificari;
- Succesiuni.

© 2015 Copyright by avocati-romania.com