Nume:
Cabinet de Avocat Craiova
E-mail:
ioneladespa@yahoo.com
Telefon:
0722 622 884
Adresa:
Craiova, Str. Fratii Golesti, nr.50, jud. Dolj.

Cabinet de Avocat Craiova
Craiova

Dreptul penal - inculpat victima infractiune furt ucidere vatamare corporala amenintare santaj hartuire trafic de persoane proxenetism cersetorie viol violare de domiciliu infractiuni economice informatice darea de mita luarea de mita delapidare de fonduri raspundere penala. Partenerii nostri sunt specializati in a va reprezenta cauzele atat in prima instanta cat si in apel sau recurs.

Detalii

Avocatul DESPA IONELA GLADIOLA este membru al Baroului Dolj incepand cu data de 01.11.1996 175 / 14.11.1996 (numarul deciziei de intrare in barou), exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv titular in cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la toate instanĊ£ele.

Va putem oferi sprijin in orice situatie care presupune aplicarea principiilor de drept penal, ne implicam in toate tipurile de urmariri penale – de la infractiunile care se incadreaza in sfera criminalitatii “gulerelor albe” la infractiunii grave care acopera o mare varietate de condamnari cu pedeapsa maxima. Cu ajutorul nostru, veti beneficia de asistenta juridica  si veti avea o sansa reala la un proces echitabil. Ne ocupam cu precautie de fiecare etapa a procesului, pornind de la locul de munca si continuand cu sectia de politie, pana la reprezentarea in fata celor mai importante foruri. Pentru o intelegere completa a serviciilor pe care le oferim, va prezentam mai jos o schema orientativa a actiunilor intreprinse de cabinetul nostru.

- asistenta si reprezentare in fata organelor de urmarire penala in cursul urmaririi penale pentru participantii in cadrul procedurilor penale (inculpatul, partea vatamata, partea responsabila civilmente, partea civila);

- asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti in cazurile penale pentru participantii la proces in cadrul procedurilor penale (inculpatul, partea vatamata, partea responsabila civilmente, partea civila).

Stim ca un proces penal, indiferent de stadiul acestuia, poate reprezenta un moment dificil atat pentru individ cat si pentru familia lui, fiind o perioada de emotii coplesitoare, care se poate transforma intr-o experienta cu totul nefasta. Serviciile noastre inseamna optimizarea solutiilor juridice pentru clientii nostrii: obtinem cele mai bune rezultate si lucram permanent pentru a va crea cea mai buna pozitie posibila intr-un context penal. In cadrul procesului penal va putem construi o aparare eficienta sustinand cea mai buna strategie in cauza si prezentand-o cu succes in fata instantei.

Dreptul penal este alcatuit dintr-o totalitate de norme juridice care constituie codul penal, stabilind continutul normativ al legii penale. Cu privire la obiect, acesta il constituie informarea, prevenirea, tragerea la raspundere si represiunile care se nasc in cazul unui conflict de natura penala. Scopul il reprezinta nevoia de a apara valorile sociale, ordinea de drept si, in definitiv, individul din societate impotriva criminalitatii. Un avocat de drept penal cunoste faptul ca, in anumite situatii, persoana pe care o apara nu este nevinovata, insa insusi codul penal prevede dreptul de aparare al acestuia pentru ca acea persoana sa se bucure de prezumtia de nevinovatie. Codul penal este cel care cuprinde situatiile de fapt si conditiile in care anumite fapte constituie un anumit tip de infractiune.De asemenea, cuprinde situatiile si conditiile pentru tragere la raspundere, infractiune fiind singurul temei de tragere la raspundere penala. La nivel actual trebuie avute in vedere reglementarile din noul cod penal pentru infractiunile savarsite dupa intrarea sa in vigoare. Noul cod de procedura penala este cel care stabileste felul in care se desfasoara urmarirea penala, judecata si alte aspecte procedurale ale procesului penal.

Servicii

Va putem organiza apararea daca sunteti acuzati sau implicati, in orice calitate, intr-un caz de:

- Furt, talharie, inselaciune, delapidare sau gestiune frauduloasa;
- Fals in inscrisuri oficiale sau sub semnatura privata;
- Infractiuni de coruptie (luare / dare de mita, trafic de influenta, primire de foloase necuvenite);
- Criminalitate informatica;
- Trafic / consum de droguri;
- Trafic de persoane sau proxenetism;
- Infractiuni economice: evaziune fiscala, bancruta frauduloasa, spalare de bani;
- Ucidere din culpa;
- Vatamare corporala (grava, din culpa);
- Conducere sub influenta bauturilor alcoolice sau drogurilor etc;
- Alte infractiuni prevazute de legea penala.

© 2015 Copyright by avocati-romania.com