Nume:
Cabinet Avocat Alina Badea & Cosmin Dan Badea
E-mail:
alinacbadea@yahoo.com
Telefon:
0722 262 687
Telefon 2:
0766 492 650
Adresa:
Bolintin - Vale, Str. Republicii, Bl. B5, Jud. Giurgiu.

Cabinet Avocat Alina Badea & Cosmin Dan Badea
Bolintin-Vale

Dreptul familiei – căsătorie  divorț  adopția copiilor răspunderea părintească încredințarea copiilor dreptul de vizită pensie alimentara pensie de intretinere

Detalii

Cabinet Avocat Alina Badea & Cosmin Dan Badea oferă clienţilor persoane fizice şi juridice  o varietate de servicii legale cu preponderenţă în dreptul afacerilor. Cabinetul s-a  remarcat prin experienţa şi abordarea riguroasă, orientată spre atingerea obiectivelor clienţilor noştri, bazându-ne pe un real parteneriat cu aceştia si va oferim o gamă largă de servicii de consultanţă la cel mai înalt nivel, asigurându-vă asistenţa şi reprezentarea necesară în faţa instanţelor de judecată dar şi în faţa oricăror autorităţi şi instituţii cu activitate jurisdicţională. 

Avocatul are  indatorirea de a apara si promova interesele clientului pe care-l reprezinta, dand dovada de profesionalism si prestand servicii de o calitate cat mai inalta. Avocatul se obliga sa protejeze confidentialitatea informatiilor primite de la clientul sau. In indeplinirea indatoririlor sale avocatul urmareste cunoasterea propriilor valori si a capacitatii reale de a aborda problematici diferite. Construirea unei adevarate relatii cu clientii  este vitala pentru a satisface nevoile acestora, pentru a veni cu solutii cat mai potrivite in sprijinul lor. Acest lucru inseamna a le castiga increderea si a ajunge la cunosterea in detalii relevante a cazului prezentat. Problemele intampinate de fiecare sunt diverse si prin urmare fiecare speta este unica. Solutiile juridice trebuie sa fie adaptate fiecarui client pentru fi siguri ca obtinem intotdeauna rezultatele cele mai bune.

Dreptul familiei este alcatuit dintr-un cumul de norme care reglementeaza anumite raporturi personale si de patrimoniu care au ca izvor casatoria, adoptia si alte raporturi asimilate acestora privind anumite aspecte, in scopul apararii si consolidarii familiei, dar si alte raporturi nefaste precum procedura de divort. Cu alte cuvinte,  dreptul familiei reprezinta un ansamblu de norme juridice care se aplica relatiilor dintre persoanele care se unesc prin filiatie (spre exemplu raport intre mama si copil) sau prin casatorie. Prin urmare, dreptul familiei abordeaza casatoria, adoptia copiilor sau diverse chestiuni cu referire la raspunderea parintilor ( incredintarea copiilor si asa mai departe). Cu privire la toate regulile care guverneaza domeniul de dreptul familiei, este de mentionat faptul ca legea cadru care are incidenta este codul familiei, care fixeaza dispozitii general obligatorii cu privire la chestiunile enumerate mai sus. De asemenea, reglementeaza si situatii conflictuale cu privire la familie si filiatie asa incat acopera o perspectiva larga a acestei arii de specialitate. In acest sens, au aparut pe piata avocat dreptul familiei sau avocat divort care sunt specializati pe problemele juridice legate de familie si au cunostinta si experienta necesare pentru a solutiona respectivele chestiuni legale. Atunci cand apar probleme de familie care nu se pot solutiona pe cale amiabila, este de preferat sa apelam la serviciile unei persoane capabile sa ne poata asista si reprezenta in instanta. Din fericire, la nivel actual putem gasi avocati extrem de bine pregatiti pentru care un divort cu copii poate fi rezolvat fara niciun fel de problema. Ceea ce este extrem de important este sa ii spunem respectivului avocat dreptul familiei toate detaliile de care ar avea nevoie pentru a-si fundamenta cat mai bine pledoaria in fata instantei avand ca scop final o cat mai buna colaborare si atingerea unei solutii de succes.

Servicii

In domeniul dreptului familiei cabinetul ofera urmatoarele servicii:

- Divorturi;
- Pensii intretinere;
- Incredintare minori;
- Decadere din drepturile parintesti;
- Tagaduirea paternitatii;
- Stabilirea paternitatii;
- Contestarea recunoasterii paternitatii;
- Constatarea nulitatii casatoriei;
- Anularea casatoriei;
- Inapoierea copilului minor de la persoane care il detin fara drept.

© 2015 Copyright by avocati-romania.com