Obiectivul principal al cabinetelor de avocatura este prestarea de servicii profesionale calificate incluzand consultanta juridica, asistarea si reprezentare in fata instantelor de judecata cu responsabilitate si promptitudine, respectandu-se cu strictete angajamentele luate si confidentialitatea informatiilor clientilor.

Partenerii nostri sunt specializati in urmatoarele domenii:  drept civil, comercial, penal, dreptul muncii si securitatii sociale, familiei si protectiei copilului, drept administrativ, fiscal, vamal etc.

Consilier juridic - Mediator autorizat

Persoana contact: Cristea M

Consilier juridic - Mediator autorizat Servicii consultanta juridica si mediere a conflictelor “Nu poţi da mâna cu cineva dacă ţii pumnul strâns” Golda Meir Conflictul se naşte atunci când fiecare crede că dreptatea este de partea lui şi atunci oamenii merg în faţa justiţiei pentru că vor dreptate nu “aplicarea legii”. Odată cu pronunţarea sentinţei se constată că legea nu înseamnă neapărat dreptate. Fiecare parte se aşteaptă ca dreptatea să fie de partea sa, dar, de cele mai multe ori, instanţa nu poate oferi soluţia aşteptată şi în mod firesc într-un proces o parte câştigă, iar cealaltă pierde, chiar dacă ambele părţi au dreptate în felul lor, deoarece raţiunea justiţiei este să găsească un “vinovat”. ~Mediere în litigii familiale Ca obiect al medierii pot fi: exerciţiul drepturilor părinteşti, stabilirea domiciliului copilului, contribuţia părinţilor la întreţinerea copiilor, precum şi orice alte neînţelegeri care apar în raporturile dintre soţi cu privire la drepturi de care ei pot dispune potrivit legii. ~Mediere în conflictele şcolare Soluţionarea conflictelor reduce tensiunea între profesori şi elevi la clasă, rezolvă problemele disciplinare a elevilor, de discriminare, îmbunătăţeşte situaţiile şcolare etc. ~Mediere în litigii de malpraxis Soluţionarea oricăror conflicte care angajează răspunderea profesională a celui care a prestat serviciul, malpraxisul unor profesii liberale: contabil, auditor, notar, avocat, medic, farmacist, mediator, broker, expert, architect, evaluatori etc. ~Mediere în litigii comerciale Domenii în care se pot face medieri: construcţii (conflicte între beneficiar şi executant cu privire la majorarea costurilor, întârzieri, daune etc); transport (între transportator şi beneficiarii transportului, de ex. pieirea/deteriorarea bunului în timpul transportului); leasingul auto/imobiliar; credite bancare (clauze contractuale abuzive); vânzări/ cumpărări; transfer de tehnologie; consultanţă etc. ~Mediere în litigii de muncă Jumătate dintre contractele de muncă ce se desfac la iniţiativa angajatului sau angajatorului au la bază un conflict. Litigiile de muncă pot avea cauze obiective sau subiective, iar rezolvarea acestora cu celeritate poate aduce beneficii tuturor. ~Mediere în litigii civile Avantajele soluţionării litigiului civil prin mediere constă în principal în faptul că soluţia este una rapidă, conformă cu voinţa părţilor, costuri scăzute. ~Mediere în litigii penale Pe calea medierii penale pot fi soluţionate conflictele izvorâte din infracţiuni pentru care răspunderea penală se înlătură prin retragerea plângerii prealabile sau a împăcării părţilor. „Cel mai sacru dintre toate tribunalele să fie acela pe care părţile şi-l vor fi creat ele însele, şi pe care îl vor fi ales prin bună înţelegere”. Platon
0741118814
Galati, judet Galati

© 2015 Copyright by avocati-romania.com