Nume:
Cabinet Individual de Avocat Bamiopol Valentin - Braila
E-mail:
vbamiopol@yahoo.com
Telefon:
0741 204 034
Adresa:
Braila. Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, Nr. 32, Birou 14, Jud. Braila.

Cabinet Individual de Avocat Bamiopol Valentin - Braila
Insuratei

Dreptul fiscal - perceperea impozitelor şi taxelor şi a altor sume dreptul la rambursarea TVA dreptul la restituirea impozitelor şi taxelor dreptul la perceperea dobânzilor penalităţilor de întârziere sau majorărilor de întârziere

Detalii

Bamiopol Valentin este avocat definitiv, membru al Baroului Braila din 2011. Cabinetul se distinge prin profesionalismul, eficienta si dedicatia cu care trateaza toate cauzele incredintate. Majoritatea clientilor nostri ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si asociatilor nostri datorita rezultatelor noastre precum si seriozitatii cu care tratam fiecare caz in parte. Clientii cabinetului se bucura mereu de un pachet complet de servicii juridice de calitate, incluzand atat asistenta si reprezentare in instanta, cat si consultanta juridica. De asemenea, datorita politicii manageriale de top a cabinetului, care permite limitarea costurilor in conditiile mentinerii standardului de calitate ireprosabila, clientii au parte de cel mai bun raport-calitate pret. Cabinetul nostru isi desfasoara activitatea printr-o permanenta raportare la principiul profesionalismului si al eficientei, al eticii si al servirii intereselor clientilor nostri. Ne bucuram de o vasta experinta in ceea ce priveste diversele situatii pe care practica le poate intalni, astfel ca suntem in orice moment pregatiti si dedicati nevoilor si dificultatilor pe care clientii nostri le intampina si ne propunem sa le oferim cele mai bune solutii in vederea atingerii scopului propus.Implicarea noastra nu cunoaste jumatati de masura, asa incat orice problema pe care o abordam se bucură de o cercetare detaliata si de toata diligenta noastră. Dorim sa raspundem, astfel, provocarii unei concurente acerbe pe piata avocatiala si sa intampinam nevoile clientilor nostrii prin oferirea de solutii inovatoare în beneficiul acestora atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Raporturile juridice fiscale sunt reglementate in temeiul normelor juridice referitoare la corelarea veniturilor fiscale ale statului. Aceasta categorie de raporturi juridice se particularizeaza prin specificul continutului lor, adica a drepturilor si a obligatiilor subiectelor participante. Rapoartele juridice fiscale sunt formate din relatii de impunere care iau nastere in procesul repartizarii unei parti din venitul national si in redistribuirea unor venituri ale persoanelor juridice si fizice, in scopul constituirii fondurilor banesti ale bugetului de stat.

Raporturile juridice fiscale sunte de 2 categorii:
- raporturi juridice de drept material;
- raporturi juridice de drept procedual fiscal.
Raportul juridic fiscal poate avea ca obiect:
- sursa veniturilor contribuabilului;
- natura juridical a venitului;
- stabilirea creantei financiare;
- emiterea titlului de creanta fiscala.

Titlul de creanta fiscala este "actul ultim" care finalizeaza activitatea desfasurata sub imperiul raportului juridic de drept material fical. Raportul de drept material fiscal are in continutul sau dreptul si obligatiile partilor legate de perceperea impozitelor, perceperea dobanzilor si penalitatilor, dreptul la restituirea impozitelor si taxelor, dreptul la rambursarea T.V.A. si obligatiile corelative de declararea a materiei impozitabile, a bunurilor detinute si veniturilor realizate impozabile ori taxabile etc. Raportul de drept procedual fiscal are in continutul sau acele drepturi si obligatii legate de drepturile administrative, administrativ-jurisdictionale si procedual-civile legate de activitate de administrare a impozitelor si taxelor.
Normele juridice din aceasta categorie asigura concentrarea in bugetele publice (cum sunt, spre exemplu, bugetul de stat, bugetele locale, bugetele fondurilor speciale si bugetul asigurarilor sociale de stat) a resurselor banesti necesare constituirii si alimentarii veniturilor publice, adica a fondurilor aflate la dispozitia autoritatilor publice, centrale si locale. În aceasta categorie de norme juridice se cuprind reglementarile prin care se instituie impozitele, taxele si alte venituri publice.

Servicii

Drept bancar si al creditelor - consultanta privind:

- documentele necesare in vederea contractarii unor credite bancare;
- documentele necesare in vederea garantarii unui credit bancar;
- clauzele abuzive din cuprinsul contractelor de credit banca.

Dreptul asigurarilor - activitati de reprezentare sau asistare juridica privind procesele:

- recuperare despagubiri materiale si morale de la societatile de asigurare ca urmare a producerii riscului asigurat;
- negocieri cu societatile de asigurari privind modul de solutionare a dosarelor de dauna;
- consultanta clienti;
- alte activitati specifice dreptului asigurarilor.

Drept fiscal - acordarea de consultanta in materie fiscala, precum si asistarea si reprezentarea clientului in fata organelor fiscale, in fata instantelor de judecata de contencios administrativ, dar si in fata organelor de urmarire penala si instante de judecata ale sectiilor penale in legatura cu infractiuni fiscale. 

© 2015 Copyright by avocati-romania.com