Nume:
Cabinet Avocat Adelina Arbagic - Targu Jiu
E-mail:
adeline81cri@yahoo.com
Telefon:
0744 389 092
Adresa:
Targu Jiu, Str. Slt. Mihai Cristian Oancea, Bl. 4, Sc. 1, Ap. 6, Jud. Gorj.

Cabinet Avocat Adelina Arbagic - Targu Jiu
Targu Jiu

Drept penal - inculpat victima infractiune furt ucidere vatamare corporala amenintare santaj hartuire , violare de domiciliu, infractiuni economice informatice, darea de mita, luarea de mita delapidare de fonduri raspundere penala. 

Detalii

Adelina Arbagic este avocat definitiv, membru al Baroului Gorj din 19 ianuarie 2009 prin decizia nr. 762 din 2009-01- 19 cu drept de a pune concluzii la toate instantele. Cabinet Avocat Adelina Arbagic ofera asistenta, consultanta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti la cel mai inalt nivel de profesionalism, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Daca aveti nevoie de consultanta juridica inainte de incheierea unui act juridic sau de un sfat in legatura cu recuperarea de debite sau cu modalitati de actionare in judecata, specialistii cabinetului nostru de avocatura va stau intotdeauna la dispozitie pentru a va oferi cea mai buna solutie pentru problema dumneavoastra. Cabinetul nostru de avocat ofera consultanta juridica in urmatoarele domenii: dreptul familiei, drept civil, drept penal si dreptul muncii.

Cabinetul nostru de Avocat se doreste un membru activ al comunitatii in care traim, ne desfasuram activitatea, ne realizam visele ori din contra, invatam ce inseamna esecul. De aceea fiecare persoana care paseste pragul cabinetului nostru si consimte sa angajeze serviciile noastre, va avea parte de o atentie deosebita, confidentialitatea si profesionalismul fiind litera de lege. Garantam cu toata raspunderea ca intreaga noastra experienta dobandita fie in exercitarea pe langa profesia de avocat si pe aceea de expert contabil ori mediator autorizat, fie prin participarea la diferite cursuri de specializare juridica, cursuri de tip master, dezbateri televizate, articole publicate ori pur si simplu reuniuni colegiale, va fi pusa exclusiv in slujba clientului nostru. Ne propunem dezvoltarea permanenta a metodelor si tehnicilor de realizare a serviciilor de asistenta juridica si reprezentare in fata organelor cu activitate jurisdictionala, concomitent cu imbunatatirea activitatilor conexe profesiei de avocat, venind in intampinarea tuturor necesitatilor clientilor nostri.

Ne putem referi la drept penal ca la o ramura distincta a domeniului de drept, care subsumeaza reglementari specifice acestei materii. Astfel, sectorul de drept penal este autonom fata de celelalte ramuri de drept intrucat reglementeaza o alta categorie de relatii sociale, si anume cele care privesc reactia sociala impotriva infractiunilor.Dreptul penal este alcatuit dintr-o parte generala si una speciala, care se completeaza si intre care exista o relatie de interdependenta.Aceste doua parti sunt structurate sub forma unui cod penal, care a suferit recent schimbari. Codul penal introduce astfel ca modificari infractiunea de vatamare a fatului, infractiunea de hartuire, sactiuni mai drastice pentru recidivisti si asa mai departe. Dreptul penal este alcatuit dintr-o totalitate de norme juridice care constituie codul penal, stabilind continutul normativ al legii penale. Cu privire la obiect, acesta il constituie informarea, prevenirea, tragerea la raspundere si represiunile care se nasc in cazul unui conflict de natura penala. Scopul il reprezinta nevoia de a apara valorile sociale, ordinea de drept si, in definitiv, individul din societate impotriva criminalitatii. Un avocat de drept penal cunoste faptul ca, in anumite situatii, persoana pe care o apara nu este nevinovata, insa insusi codul penal prevede dreptul de aparare al acestuia pentru ca acea persoana sa se bucure de prezumtia de nevinovatie. Codul penal este cel care cuprinde situatiile de fapt si conditiile in care anumite fapte constituie un anumit tip de infractiune. De asemenea, cuprinde situatiile si conditiile pentru tragere la raspundere, infractiune fiind singurul temei de tragere la raspundere penala. La nivel actual trebuie avute in vedere reglementarile din noul cod penal pentru infractiunile savarsite dupa intrarea sa in vigoare. Noul cod de procedura penala este cel care stabileste felul in care se desfasoara urmarirea penala, judecata si alte aspecte procedurale ale procesului penal.

Servicii

Consultatii juridice:
- Asistenta juridica si reprezentarea in fata organelor de urmarire penala - Politie si Parchet, respectiv a Instantelor judecatoresti de orice grad;
- Redactarea de plangeri, denunturi, memorii, alte cereri;
- Redactarea, depunerea si sustinerea unor cereri avand ca obiect :
- Sesizarea organelor de urmarire penala;
- Plangeri prealabile ale persoanelor vatamate;
- Plangeri indreptate impotriva masurilor si actelor dispuse de organele de urmarire penala;
- Interventia in procesul penal a partii responsabile civilmente;
- Luarea masurilor de restituire a unor bunuri;
- Suspendarea urmaririi penale sau a judecatii;
- Liberarea provizorie;
- Contestatii in anulare, revizuiri;
- Revocarea masurilor de siguranta;
- Reabilitari;
- Contopiri, liberari conditionate, amanarea sau intreruperea executarii pedepsei inchisorii, inlaturarea sau modificarea pedepselor penale aplicate;
- Contestatii la executare;
Consultanta juridica pentru:
- infractiuni economice;
- infractiuni financiar-contabile;
- infractiuni fiscale;
- infractiuni de fals si uz de fals;
- infractiuni de serviciu si infractiuni specifice legislatiei muncii;
- redactari de cereri si plangeri penale;
- reprezentare si asistenta juridica in procese penale;
- contraventii;
- alte cereri.

© 2015 Copyright by avocati-romania.com