Nume:
Cabinet Individual de Avocatura Lavinia Vizauer
E-mail:
lavinia_vizauer@yahoo.com
Telefon:
0740 034 643
Fax:
0240 531 719
Adresa:
Tulcea, Str. Marasesti, Nr. 13, Bl. 39, Sc. A, Ap. 14, Jud. Tulcea.

Cabinet Individual de Avocatura Lavinia Vizauer
Babadag

Dreptul muncii -contract de munca asigurări sociale asistenţa sociala asigurarea de sănătate prestatii de maternitate ajutorul de deces indemnizaţia de şomaj dreptul la pensie asigurările pentru accidente de muncă şi boli profesionale drepturile acordate invalizilor văduvelor şi orfanilor de război veteranilor de război foştilor deţinuţi politici eroilor martiri.

Detalii

Avocatul VIZAUER LAVINIA  este membru al Baroului Tulcea incepand cu data de 01.08.2010, exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv in Cabinet de avocat, cu drept de a pune concluzii la toate instantele. Scopul exercitarii profesiei de avocat il constituie promovarea si apararea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanelor fizice si persoanelor juridice, de drept public si de drept privat. in exercitarea profesiei avocatul este independent si se supune numai legii, prezentului statut si codului deontologic. Un avocat nu poate fi inscris decat intr-un singur barou si nu isi poate exercita concomitent activitatea in doua sau mai multe forme de exercitare a profesiei. Este interzisa, sub sanctiunile prevazute de Lege, exercitarea oricarei activitati specifice profesiei de avocat de catre o persoana fizica ce nu are calitatea de avocat inscris intr-un barou si in tabloul avocatilor sau, dupa caz, de catre orice persoana juridica, cu exceptia societatii profesionale de avocati cu raspundere limitata.

Cabinetul se distinge prin profesionalismul, eficienta si dedicatia cu care trateaza toate cauzele incredintate. Majoritatea clientilor nostri ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si asociatilor nostri datorita rezultatelor noastre precum si seriozitatii cu care tratam fiecare caz in parte. Clientii cabinetului se bucura mereu de un pachet complet de servicii juridice de calitate, incluzand atat asistenta si reprezentare in instanta, cat si consultanta juridica. De asemenea, datorita politicii manageriale de top a cabinetului, care permite limitarea costurilor in conditiile mentinerii standardului de calitate ireprosabila, clientii au parte de cel mai bun raport-calitate pret. Cabinetul nostru isi desfasoara activitatea printr-o permanenta raportare la principiul profesionalismului si al eficientei, al eticii si al servirii intereselor clientilor nostri. Ne bucuram de o vasta experinta in ceea ce priveste diversele situatii pe care practica le poate intalni, astfel ca suntem in orice moment pregatiti si dedicati nevoilor si dificultatilor pe care clientii nostri le intampina si ne propunem sa le oferim cele mai bune solutii in vederea atingerii scopului propus.Implicarea noastra nu cunoaste jumatati de masura, asa incat orice problema pe care o abordam se bucură de o cercetare detaliata si de toata diligenta noastră. Dorim sa raspundem, astfel, provocarii unei concurente acerbe pe piata avocatiala si sa intampinam nevoile clientilor nostrii prin oferirea de solutii inovatoare în beneficiul acestora atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

 Munca reprezinta o activitate specifica a unei persoane, indeplinita in scopul obtinerii unei remuneratii, care poate fi de natura manuala si/sau intelectuala. Ca orice alta activitate, exista rglementari specifice care stabilesc, modul de realizare, drepturi si obligatii pentru angajator si salariat, protectia muncii si asa mai departe. Aceste reglementari se reunesc sub denumirea de dreptul muncii, ca materie de ordine juridica ce se ocupa cu litigiile de munca si studiul acestei intregi arii. Dreptul muncii face parte, alaturi de alte materii, din categoria vasta a dreptului civil, relatia fiind una de la parte la intreg. In ceea ce priveste legislatia muncii, este important de precizat la nivel actual faptul ca se afla in vigoare codul muncii pe baza caruia s-a implementat protectia muncii si s-au stabilit normele cadru in materie. Aceste dispozitii constituie temeiul legal principal pe care se bazeaza partile unui raport de munca pentru a porni litigii de munca. In sprijinul acestor parti poate veni un avocat legislatia muncii, care cunoscand dispozitiile din codul muncii, va putea alcatui o aparare temeinica si ne va putea consilia asupra problemei in sine.

Servicii

Servicii prestate angajatorilor

- consultanţă în activitatea curentă;
- redactare/avizare contracte colective şi individuale de muncă;
- redactare/avizare acte adiţionale la contracte colective şi individuale de muncă;
- redactare/avizare decizii ale organelor de conducere;
- mediere conflicte de muncă, conciliere;
- asistenţă şi reprezentare în litigii de muncă;
- asistenţă şi reprezentare în proceduri necontencioase;
- asistenţă şi reprezentare în faţa Inspectoratului Teritorial de Muncă şi a altor organisme cu atribuţii de control în domeniu.

Servicii prestate angajaţilor

- consultanţă generală;
- consiliere şi asistenţă la încheierea contractelor individuale de muncă;
- contestaţii împotriva deciziilor de sancţionare;
- contestaţii împotriva deciziilor de concediere;
- asistenţă şi reprezentare în litigii de muncă;
- asistenţă şi reprezentare în cadrul procedurilor necontencioase;
- consultanţă şi asistenţă în realizarea dosarelor de pensie.

Servicii prestate sindicatelor

- asistenţă şi reprezentare în realizarea procedurilor de înfiinţare;
- consultanţă în activitatea curentă;
- asistenţă şi reprezentare la încheierea contractelor colective de muncă;
- asistenţă la încheierea actelor juridice în cadrul activităţii specifice;
- mediere conflicte, conciliere;
- asistenţă în cazul conflictelor colective de muncă;
- asistenţă în cadrul negocierilor;
- asistenţă şi reprezentare în faţa instanţelor judecătoreşti;
- asistenţă şi reprezentare în relaţiile cu autorităţile publice;
- asistenţă şi reprezentare în raporturile cu orice persoane fizice sau juridice.

© 2015 Copyright by avocati-romania.com