Nume:
Cabinet de Avocat *Elena Lixandru*
E-mail:
av.lixandruelena@gmail.com
Telefon:
0722 210 782
Adresa:
.Bucuresti, Str. Splaiul Independentei, Nr. 2K, Sector 3.
Facebook

Cabinet de Avocat *Elena Lixandru*

Detalii

Avocatul Lixandru Elena are sediul in Bucuresti si ofera servicii juridice de consultanta, asistenta si reprezentare in litigii cu expertiza in drept civil, comercial, contencios administrativ, familiei, dreptul muncii si drept penal. Cabinetul se distinge prin profesionalismul, eficienta si dedicatia cu care trateaza toate cauzele incredintate. Majoritatea clientilor nostrii ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si asociatilor nostrii datorita rezultatelor noastre precum si seriozitatii cu care tratam fiecare caz in parte.

Scopul exercitarii profesiei de avocat il constituie promovarea si apararea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanelor fizice si persoanelor juridice, de drept public si de drept privat. in exercitarea profesiei avocatul este independent si se supune numai legii, prezentului statut si codului deontologic. Un avocat nu poate fi inscris decat intr-un singur barou si nu isi poate exercita concomitent activitatea in doua sau mai multe forme de exercitare a profesiei. Este interzisa, sub sanctiunile prevazute de Lege, exercitarea oricarei activitati specifice profesiei de avocat de catre o persoana fizica ce nu are calitatea de avocat inscris intr-un barou si in tabloul avocatilor sau, dupa caz, de catre orice persoana juridica, cu exceptia societatii profesionale de avocati cu raspundere limitata.

Ne propunem sa oferim clientilor nostri cea mai buna si cea mai rapida consultanta posibila pentru a-si rezolva cat mai eficient problemele. Credem in importanta cunostiintelor si a experientei acumulate, iar staff-ul nostru competent si foarte bine pregatit ofera cele mai productive metode de lucru cu clientii nostri. Clientii nostri sunt fie companii private sau persoane fizice. Obiectivul nostru este sa le oferim cele mai de calitate servicii si consultanta pe cat mai multe planuri, in functie de activitatile ce firmele le desfasoara. Cabinetul nostru se doreste un membru activ al comunitatii in care traim, ne desfasuram activitatea, ne realizam visele ori din contra, invatam ce inseamna esecul. De aceea fiecare persoana care paseste pragul cabinetului nostru si consimte sa angajeze serviciile noastre, va avea parte de o atentie deosebita, confidentialitatea si profesionalismul fiind litera de lege.

Servicii

Cabinetul vine in intampinarea clientilor cu servicii in urmatoarele domenii ale dreptului:

Drept Civil:
- Proprietăți imobiliare;
- Dreptul de folosință;
- Partaje;
- Granituiri;
- Moșteniri;
- Acțiuni în revendicare imobiliară;
- Anulări de contracte de vânzare imobile către chiriași;
- Ieșiri din indiviziune
- Evacuare.

Dreptul muncii: asistenta juridica acordata societatilor comerciale in privinta raporturilor de munca, intocmire, evaluare, redactare contracte individuale de munca si acte aditionala, clauze speciale de confidentialitate, de neconcurenta etc.; redactarea fiselor posturilor si a regulamentelor interne, asistenta juridica in procedura desfacerii contractelor de munca, asistenta juridica si reprezentare in litigii de dreptul muncii, conflicte de munca individuale si colective, desfacerea contractelor de munca, concedieri individuale si colective, asistenta si reprezentare in relatia cu Inspectoratul Teritorial de Munca sau asistenta juriridica si reprezentare acordata salariatilor pentru neplata drepturilor salariale, pagube materiale izvorate din raporturile de munca.

Asistenţă juridică în procese penale privind: infracţiuni economice, infracţiuni legate de traficul şi consumul de droguri, infracţiuni legate de traficul de persoane, infracţiuni de corupţie, alte infracţiuni prevăzute în legi speciale, infracţiuni contra siguranţei naţionale etc. sau asistenţă şi reprezentare pentru părţi vătămate şi părţi civile în cadrul proceselor penale.

Dreptul familiei: Oferim consultatii juridice in domeniul relatiilor de familie, asistenta juridica si reprezentare in instanta in materie de divorturi, exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea programului de vizitare, pensie de intretinere, adoptii, recunoasterea pe teritoriul Romaniei a hotararilor judecatoresti pronutate in strainatate, stabilire filiatie, tagada paternitate, punere sub interdictie, etc.
- consultanta juridica;
- redactare actiuni;
- asistenta juridica si reprezentare in procese de:
- divort;
- partaj;
- pensie de intretinere;
- exercitarea autoritatii parintesti;
- stabilire domiciliu minor.
- stabilirea sau tagaduirea paternitatii copilului din casatorie sau din afara acesteia.

Drept comercial - cabinetul oferă clienţilor servicii structurate şi cuprinzătoare, oferind consultanţă în toate aspectele legate de dreptul societăţilor comerciale: constituirea societăţii, elaborarea actelor constitutive şi a acordurilor acţionarilor, cesiunea acţiunilor sau părţilor, a patrimoniului ori a unei părţi din acesta, achiziţii, fuziuni de societăţi comerciale sau tipuri de afaceri, precum şi asistenţă în procedurile de lichidare voluntară şi faliment. Avocaţii din firma de avocatură au, de asemenea, experienţă în a-şi furniza cunoştinţele directorilor şi acţionarilor în probleme legate de echilibrul financiar al unei companii, conflicte interne între organele subsidiare şi capacitatea de control a unei companii, precum şi aspecte privind restructurarea corporativă.

Parteneri

Cabinet de Avocat *Elena Lixandru* are adresa inregistrata la Baroul Bucuresti in Str. Vintila Mihailescu, Nr. 3, Sector 6, iar in sectorul 3 la adresa de jos este doar un punct de lucru.

© 2015 Copyright by avocati-romania.com