Nume:
Cabinet de Avocatura Silviu Serban
E-mail:
birou_avocatura@yahoo.com
Telefon:
0722 330 277
Telefon 2:
0744 330 244
Telefon 3:
0765 711 411
Fax:
021 636 01 01
Website:
http://www.birou-avocatura.com/
Adresa:
Soseaua Oltenitei, nr. 65, bl. 9, sc.1, parter, ap.3, Sector 4, Bucuresti,

Cabinet de Avocatura Silviu Serban

Detalii

Cabinetul de avocatura Silviu Serban ofera asistenta, consultanta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti la cel mai inalt nivel de profesionalism, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Daca aveti nevoie de consultanta juridica inainte de incheierea unui act juridic sau de un sfat in legatura cu recuperarea de debite sau cu modalitati de actionare in judecata, specialistii cabinetului de avocat Silviu Serban va stau intotdeauna la dispozitie pentru a va oferi cea mai buna solutie pentru problema dumneavoastra. Cabinetul nostru de avocatura ofera consultanta juridica in urmatoarele domenii: dreptul familiei, drept civil, dreptul afacerilor (contracte comerciale, litigii in procedura falimentului, recuperari de creante), dreptul muncii (contracte de munca, litigii de munca, etc) drept imobiliar, drepturi de autor, drept penal. Cabinetul nostru de avocat va pune la dispozitie o gama completa de servicii juridice, la cel mai inalt nivel de profesionalism! Aveti posibilitatea de a contacta unul dintre avocatii nostri in orice moment!

Pentru satisfactia dumneavostra, cabinetul nostru de avocatura propune acordarea de asistenta juridica la sediul nostru sau, in cazuri speciale la sediul dumneavostra – daca acesta se afla in Bucuresti sau in apropiere. Biroul de avocatura Silviu Serban va acorda sprijinul si asistenta juridica de care aveti nevoie in demersurile dumneavoastra. Modalitatile de colaborare cu biroul de avocatura Silviu Serban sunt extrem de variate, existand posibilitatea contactarii unuia dintre avocatii cabinetului in orice moment, datorita programului de lucru flexibil, limbilor de circulatie internationala vorbite, precum si mijloacelor de comunicare folosite (telefon, fax, e.mail, messenger, serviciul de mesagerie scrisa mobila, curierat rapid etc.)

Pornind de la consultanta si infiintari/modificari societati si pana la asistarea/reprezentarea in cadrul litigiilor comerciale, serviciile mentionate mai jos sunt oferite pentru toate formele juridice de societati comerciale si indiferent de obiectul lor de activitate. Cabinetul de Avocatura, prin serviciile de consultanta (permanenta sau ocazionala), acopera toate operatiunile care pot fi realizate de catre o societate comerciala începând cu momentul constituirii sale si pâna la lichidare, principala preocupare a noastra fiind dezvoltarea unei practici de preventie in ceea ce priveste functionarea si dezvoltarea societatilor comerciale. Obtinerea unei hotarari judecatoresti definitive nu reprezinta in toate situatiile si finalizarea problemelor juridice. Nu de putine ori, debitorii ignora hotararea judecatoreasca asteptand ori trecerea timpului pentru intervenirea prescriptiei ori nu se supun hotararii judecatoresti datorita relei vointe. Nu dati curs numeroaselor anunturi prin care o serie de diletanti va promit recuperarea creantelor cu costuri 0 sau platibile doar in caz de succes. Orice demers juridic implica taxe juridice si onorarii care trebuiesc platite o parte in avans; toate sumele vor fi suportate in final de catre debitor.

Servicii

Drept comercial – consultanta comerciala online. Biroul de avocatura “Silviu Serban” detine o larga experienta in diverse ramuri ale dreptului comercial si dreptului civil si va ofera consultanta comerciala online 24/24: gratuita indiferent de materie pentru clienti permanenti, contra cost sau gratuita - in functie de materie – pentru clienti ocazionali.

Drept comercial – asistenta juridica cu caracter permanent - Cabinetul de avocat cu sediul in Bucuresti „Silviu Serban” propune servicii din ramura dreptului comercial, servicii juridice complete, cu caracter permanent, menite a suplini postul de consilier juridic in cadrul societatilor comerciale.

De asemenea, biroul nostru de avocatura ofera asistenta juridica sub forma de consultatii, in sprijinul departamentului juridic al firmei dumneavoastra.

Dreptul comercial cuprinde urmatoarele litigii:
 

- Recuperari creante;
- Somatii de plata;
- Litigii comerciale;
- Radieri sedii de firma;
- Arbitraj comercial;
- Notificari;
- Falimente;
- Asistenta juridica oferita pe intreg teritoriul Romaniei.

Drept comercial – Serviciile oferite de noi cuprind atat asistenta juridica la negocieri si reprezentare la semnat contracte, cat si inregistrari marci si rezervari embleme. Pentru informatii detaliate despre serviciile din ramura dreptului comercial sau pentru rezervarea unei consultatii, va rugam sa contactati cabinetul nostru de avocatura.

Cabinetul nostru va ofera suportul necesar in vederea valorificarii si obtinerii drepturilor dumneavoastra de pensionare, precum si a altor drepturi de asigurari sociale: valorificarea corecta a grupelor de munca in care v-ati desfasurat activitatea, valorificarea corecta perioadelor de munca in acord; valorifcarea corecta a veniturilor realizate si demonstrate prin adeverinte emise de angajator sau carnetul de munca, valorificarea perioadelor de armata, studii etc; obtinerea stagiului corect de cotizare utilizat la calculul pensiei; obtinerea punerii in plata a drepturilor de pensie de la data corecta, prevazuta de Legea nr. 263 din 2010 actualizata, precum si alte legi speciale in materia asigurarilor sociale; valorificarea drepturilor de pensie de serviciu ale diferitelor categorii socio-profesionale.

In acest sens, cabinetul nostru de avocatura va sta la dispozitie cu urmatoarele tipuri de servicii: redactarea cererilor catre casele teritoriale de pensii; redactarea cererilor de chemare in judecata a casei de pensii competente in functie de caz; contestatii formulate in instanta impotriva deciziilor de pensionare neconforme cu prevederile Legii nr. 263/2010 actualizata coroborata cu restul legislatiei in vigoare; contestatii impotriva deciziilor de debit nelegal emise de catre casele de pensii; redactarea de raspunsuri la intampinari, cereri completatoare sau precizari la cererile de chemare in judecata informe sau incomplete; contestatii prealabile formulate catre Comisia Centrala de Contestatii; asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata; asistenta juridica si reprezentare in fata expertilor judiciari sau extrajudiciari cu ocazia convocarilor la expertiza; notificari punere in plata a drepturilor cuvenite potrivit legii; cereri de punere in plata a drepturilor castigate prin hotarari judecatoresti; redactarea cererilor de pensionare in forma completa, cu mentionarea continutului dosarului; redactarea cererilor de repunere in termen; consultanta privind modalitatea optima de valorificare a drepturilor de pensie in functie de cazul concret al fiecarui pensionar sau viitor pensionar; asistenta la reconstituirea dosarului de pensionare; asistenta si indrumare in vederea obtinerii adeverintelor emise de fostii angajatori; inregistrarea in forma prevazuta de lege a diferitelor cereri, notificari si acte la dosarul de pensionare; verificarea calculelor intocmite de catre casele de pensii in vederea determinarii punctajului total, punctajului mediu annual, stagiului de cotizare utilizat, cuantumului pensiei si eventualelor diferente neincasate; orice alte servicii conexe dosarelor de pensionare.

© 2015 Copyright by avocati-romania.com