Nume:
Cabinet de avocat Hliban Stefan Cristian
E-mail:
cristihsc@yahoo.com
Telefon:
0744 656 162
Adresa:
Brasov, Bd. Iuliu Maniu, Nr. 21, Jud. Brașov.

Cabinet de avocat Hliban Stefan Cristian
Zarnesti

Drept penal - inculpat victima infractiune furt ucidere vatamare corporala amenintare santaj hartuire , violare de domiciliu, infractiuni economice informatice, darea de mita, luarea de mita delapidare de fonduri raspundere penala. 

Detalii

Cabinet avocat HLIBAN STEFAN CRISTIAN este membru al Baroului Braşov incepand cu data de 17.12. 2010, numarul 220 deciziei de intrare in barou, exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv. Ne propunem sa oferim clientilor nostri cea mai buna si cea mai rapida consultanta posibila pentru a-si rezolva cat mai eficient problemele. Credem in importanta cunostiintelor si a experientei acumulate, iar staff-ul nostru competent si foarte bine pregatit ofera cele mai productive metode de lucru cu clientii nostri. Clientii nostri sunt fie companii private sau persoane fizice. Obiectivul nostru este sa le oferim cele mai de calitate servicii si consultanta pe cat mai multe planuri, in functie de activitatile ce firmele le desfasoara. Majoritatea clientilor nostri ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si asociatilor nostri datorita dedicatiei noastre pentru clienti si determinarea noastra de a oferi reprezentare de calitate.

Filozofia noastra de servicii se bazeaza pe dedicatie pentru:

* A petrece timp cu fiecare client;
* A raspunde serios si ferm la solicitarile dumneavoastra;
* A discuta optiuni de contractari & litigii si strategii;
* Informare referitoare la evolutia cazului dumneavoastra;
* Folosirea ultimei tehnologii in sala de judecata si in birou pentru avantajul dumneavoastra .

Viziunea noastră este simplă: să dăm valoare activităților și eforturilor clienților noștri prin intermediul celor mai bune sfaturi juridice. Indiferent de natura problemei pe care o întâmpină clientul, scopul nostru nu este de a crea litigii, ci de a rezolva dispute. Așadar, nu întotdeauna este necesar a se ajunge la litigiu. Cu siguranță, nu este nici cea mai eficientă metodă din punct de vedere financiar sau al timpului scurs până la soluționare. Suntem adepții teoriei în baza căreia părțile trebuie să facă toate eforturile pentru a soluționa disputa în mod amiabil. Evident, de multe ori această variantă nu este posibilă, iar litigiul este inevitabil. În aceste situații, este sarcina noastră de a ne apăra clienții și a depune toate eforturile pentru a le valorifica drepturile.    

Dreptul penal reprezinta ansamblul normelor juridice care reglementeaza relatiile de aparare sociala si combatere a criminalitatii, prin determinarea actiunilor sau inactiunilor care constituie infractiuni si a sanctiunilor ce le sunt aplicabile. Scopul dreptului penal este determinat de necesitatea apararii valorilor sociale si a ordinii de drept impotriva criminalitatii si de combatere a acesteia. Ca ramura a stiintelor juridice, dreptul penal cuprinde ansamblul cunostintelor privitoare la fenomenele juridice penale exprimate in diverse conceptii, teorii, idei cu privire la legitimitatea, continutul si functiile dreptului penal, precum si la metode si mijloace specifice de aparare sociala si de combatere a criminalitatii.

Servicii

In domeniul dreptului penal, cabinetul ofera o gama larga de servicii precum:
– asistenta si reprezentare în fata instantelor de judecata;
– asistenta juridica în faza de executare a pedepselor;
– asistenta / reprezentare juridica în procese penale privind:
– conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului;
– conducerea unui autoturism fara permis;
– infractiuni economice;
– infractiuni legate de traficul si consumul de droguri;
– infractiuni legate de traficul de persoane;
– infractiuni de coruptie;
– alte infractiuni prevazute în legi speciale;
– asistenta si reprezentare pentru parti vatamate si parti civile în cadrul proceselor penale.

© 2015 Copyright by avocati-romania.com