Nume:
Cabinet de avocat Gorea Greta Liana - Bistrita
E-mail:
av.gorea@gmail.com
Telefon:
0740 067 629
Fax:
0263 233 074
Adresa:
Bistrita, Str. Simion Barnutu, Nr. 1, Jud. Bistrita Nasaud.
Facebook

Cabinet de avocat Gorea Greta Liana - Bistrita

Dreptul familiei – căsătorie  divorț  adopția copiilor răspunderea părintească încredințarea copiilor dreptul de vizită pensie alimentara pensie de intretinere

Detalii

Avocatul GOREA GRETA - LIANA are sediul in Bistrita, str. Izvorului, nr. 11 si este membru al Baroului Bistriţa-Năsăud incepand cu data de 01.10.1997, exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv Titular in Cabinet de avocat, cu drept de a pune concluzii la toate instantele.

Dreptul familiei este alcatuit dintr-un cumul de norme care reglementeaza anumite raporturi personale si de patrimoniu care au ca izvor casatoria, adoptia si alte raporturi asimilate acestora privind anumite aspecte, in scopul apararii si consolidarii familiei, dar si alte raporturi nefaste precum procedura de divort. Cu alte cuvinte,  dreptul familiei reprezinta un ansamblu de norme juridice care se aplica relatiilor dintre persoanele care se unesc prin filiatie (spre exemplu raport intre mama si copil) sau prin casatorie. Prin urmare, dreptul familiei abordeaza casatoria, adoptia copiilor sau diverse chestiuni cu referire la raspunderea parintilor ( incredintarea copiilor si asa mai departe).
Atunci cand apar probleme de familie care nu se pot solutiona pe cale amiabila, este de preferat sa apelam la serviciile unei persoane capabile sa ne poata asista si reprezenta in instanta. Din fericire, la nivel actual putem gasi avocati extrem de bine pregatiti pentru care un divort cu copii poate fi rezolvat fara niciun fel de problema. Ceea ce este extrem de important este sa ii spunem respectivului avocat dreptul familiei toate detaliile de care ar avea nevoie pentru a-si fundamenta cat mai bine pledoaria in fata instantei avand ca scop final o cat mai buna colaborare si atingerea unei solutii de succes.

Servicii

Oferim consultatii juridice in domeniul relatiilor de familie, asistenta juridica si reprezentare in instanta in materie de divorturi, exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea programului de vizitare, pensie de intretinere, adoptii, recunoasterea pe teritoriul Romaniei a hotararilor judecatoresti pronutate in strainatate, stabilire filiatie, tagada paternitate, punere sub interdictie, etc.
- consultanta juridica;
- redactare actiuni;
- asistenta juridica si reprezentare in procese de:
- divort;
- partaj;
- pensie de intretinere;
- exercitarea autoritatii parintesti;
- stabilire domiciliu minor;
- stabilirea sau tagaduirea paternitatii copilului din casatorie sau din afara acesteia;
- stabilire program de vizitare minor.

Oferte speciale

Program cabinet: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00.

© 2015 Copyright by avocati-romania.com